U bent hierInschrijven

Hoe (her)inschrijven bij den 43ste?

STAP VOOR STAP

Hoofdstuk 1. Herinschrijven

1. Leden die reeds aangesloten waren in 2012-2013 kunnen inschrijven door 35 euro per lid te storten op het rekeningnummer:BE93 9730 7766 1567. Vermeld naam en tak van het lid.
  2. Per gezin kan u ook de stafkaart in de bus krijgen door een keer per jaar een bedrag van 12,50 euro te storten op hetzelfde rekeningnummer. Dit doet u samen met het inschrijvingsgeld. De stafkaart is ook (gratis en milieuvriendelijk!) op onze site (www.scouts43.be) te bekijken.
  3. Bij iedereen moet de steekkaart (medische fiche) die vorig jaar is ingevuld opnieuw gehandtekend worden. Dit kan bij het startweekend gebeuren.
  4. Adreswijzigingen (ook e-mail!) worden ook best doorgegeven aan het begin van het scoutsjaar. De meeste communicatie gebeurt via mail!

Hoofdstuk 2. Broers en zussen

Broers en zussen van onze leden krijgen voorrang en kunnen heel AUGUSTUS inschrijven via het mailadres groepsleiding@scouts43.be. Daarna geldt dit voordeel niet meer en kan iedereen zich inschrijven. Vragen of informatie kan ook altijd via dit adres bekomen worden. Let op, het geboortejaar 2002, 2003 en 2004 zijn volzet, daar kan voorlopig niemand bij. We kunnen u enkel op de wachtlijst zetten.

Iedereen mag eerst drie keren proberen vooraleer definitief te beslissen en in te schrijven. Hierna gaat de officiële inschrijving naar het verbond van Scouts en Gidsen Vlaanderen. Intussentijd bent u (het toekomstige lid) wel reeds verzekerd!

Iedereen mag eerst drie keren proberen vooraleer definitief te beslissenen in te schrijven. Hierna gaat de officiële inschrijving naar het verbondvan Scouts en Gidsen Vlaanderen. Intussentijd bent u (het toekomstigelid) wel reeds verzekerd!

1. Vul het online formulier in (zie onder) en mail naar groepsleiding@scouts43.be.
  2. Er mag eerst drie keer geprobeerd worden vooraleer men definitief inschrijft en de officiële inschrijving naar het verbond Scouts en Gidsen Vlaanderen gaat.
  3. Inschrijven kan door het lidgeld te betalen: 35 euro per lid te storten op het rekeningnummer: BE93 9730 7766 1567. Vermeld naam en tak van het lid.
  4. Ook voor hen is de stafkaart mogelijk, dit kan door per gezin  het bedrag van 12,50 euro te storten op hetzelfde rekeningsnummer samen met het lidgeld. De stafkaart is ook (gratis en milieuvriendelijk!) op onze site (www.scouts43.be) te bekijken.
  5. Een individuele steekkaart dient ingevuld te worden en afgegeven aan de (groeps)leiding (voor meer info, hoofdstuk 4. Individuele steekkaart).

Hoofdstuk 3. Nieuwe leden

Nieuwe leden die geen broers en zussen hebben in onze scouts, kunnen zich inschrijven vanaf 1 SEPTEMBER door het online formulier in te vullen en een mail te sturen naar groepsleiding@scouts43.be. Vragen of informatie kan ook altijd via dit adres bekomen worden. Let op, het geboortejaar 2002, 2003 en 2004 zijn volzet, daar kan voorlopig niemand bij. We kunnen u enkel op de wachtlijst zetten.

2. Daarna mag er eerst drie keer geprobeerd worden vooraleer men definitief inschrijft en de officiële inschrijving naar het verbond Scouts en Gidsen Vlaanderen gaat.

Hoofdstuk 4. Individuele steekkaart

DIT IS VERPLICHT DOOR HET VERBOND SCOUTS EN GIDSEN VLAANDEREN !!!

Indien u reeds lid was van onze scouts heeft u dit al ingevuld en hebben wij dit in ons bezig. Dan dient het enkel opnieuw nagekeken, verbeterd en gehandtekend te worden.

Indien u nieuw bent bij onze scouts, dient u dit in te vullen. Dit is vergelijkbaar met een medische fiche en is hier ook evenwaardig aan.

U kan de steekkaart bij de startdag verkrijgen of via mail (groepsleiding@scouts43.be) aan ons vragen.

Deze is ook digitaal te vinden op de site van de scouts (http://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/publicatie/individuele-steekkaart). Vervolgens dient u deze af te geven aan de (groeps)leiding.

Ook wij beseffen dat september een dure maand is. En omdat dit bedrag geen barrière mag zijn voor scouting, vragen we contact op te nemen met de groepsleiding als het niet gaat om (tijdig) te betalen. Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Dat is geen enkel probleem.