U bent hierPita Avond

Door admin43 - Ingezonden op 04 januari 2015

zat, 25/04/2015 - 18:00

Beste ouders en leden,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de jogi's een 'eet'avond. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om pita klaar te maken.

Op zaterdag 25 april kan u samen met vrienden, kinderen, ouders, grootouders,... komen genieten van overheerlijke pita met liefde klaargemaakt door de jogi's en hun leiding.

U hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden.

Voor 8 euro krijgt u het basic menu, pita met een broodje en groentjes.

Voor 10 euro krijgt u het menu 'deluxe'. Dit is net zoals de gewone menu een broodje, pitavlees en groentjes met daar bovenop nog eens een paeritief en een dessertje (voor slechts 2 euro meer! :o)

Moest u of iemand anders die u inschrijft vegetarier zijn is dit ook geen enkel probleem maar vermeld dit wel even bij de inschrijving.

Inschrijven doet u via mail naar jogis@scouts43.be, liefst vóór dinsdag 21 april.
Vermeld zeker welke shift u graag wil komen eten zodat wij een beetje een idee hebben van wie wanneer ongeveer komt. U kan kiezen tussen 18u of 19u30.

Wij hopen jullie in grote getalen te kunnen ontvangen en kijken alvast uit naar jullie komst!

Groetjes,

de jogis