U bent hierGroepsweekend

Groepsweekend

Door admin43 - Ingezonden op 03 april 2016

vri, 08/04/2016 - 18:30 - zon, 10/04/2016 - 14:00

Het weekend van 8, 9 en 10 april gaan we met de hele scouts op groepsweekend. Het thema van dit jaar is veldslagen, dus vergeet je verkleedkleren niet.
We komen, op vrijdag 8 april, allemaal samen op de scouts om 18u30. De kapoenen mogen vervolgens gebracht worden naar de weekendplaats. De andere takken gaan met de fiets. Welpen, jogi’s, givers en jins moeten dus zeker met de fiets komen. Zondagnamiddag mogen de kapoenen weer afgehaald worden in Lint om 12u30. De andere takken fietsen samen terug naar de scouts en komen hier aan om 14 uur.

De prijs van het weekend bedraagt €30 en moet worden overgeschreven op het rekeningnummer van de groepskas (BE93 9730 7766 1567). De betaling telt als inschrijving (ten laatste op maandag 4 april). Indien de betaling een probleem vormt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de groepsleiding.

Nog een paar praktische mededelingen in verband met het groepsweekend:

- Er zijn geen bedden aanwezig dus iedereen moet een matje (of luchtmatras, veldbed ...) en slaapzak meenemen.

- De jogi's, givers en jins zullen zelf met hun materiaal moeten fietsen. Het gerief van de welpen gaan we zoveel mogelijk met de auto's van de kapoenenouders meegeven.

- Vanaf de welpen gaat iedereen met de fiets. Iedereen zal verplicht een fluovestje moeten dragen, dus alle kinderen die dit zelf hebben nemen dit best mee. Zorg dus ook zeker dat je fiets in orde is.

- We fietsen langs de fietsostrade naar Lint. Dit is een heel veilig en leuk fietspad. Het fietsen zal ook per tak gebeuren om de groep niet te groot te maken.Vergeet zeker niet de steekkaarten online in te vullen of na te kijken voor het groepsweekend.

Zie ook flyer in bijlage.