U bent hierInschrijvingen nieuwe leden

Inschrijvingen nieuwe leden


Nieuwe leden kunnen zich inschrijven door het inschrijvingsformulier op onze website in te vullen (algemene informatie>inschrijven>scrollen naar beneden) zodat u rechtstreeks in onze administratie komt en we meer gegevens over uw kind hebben. Iedereen mag ook sowieso 3 keer proberen vooraleer we hem/haar definitief inschrijven en aansluiten bij Scouts en Gidsen Vlaanderen. Hierna gaat de officiële inschrijving naar het verbond van Scouts en Gidsen Vlaanderen. In tussentijd bent u (het toekomstige lid) wel reeds verzekerd!
 
Ons startweekend vindt plaats op 23 en 24 september. Dit is hét startweekend van het scoutsjaar. Leden gaan over naar de volgende tak en doen dit aan de hand van een aantal proeven. Daarna komen ze te weten wie hun nieuwe leiding zal zijn voor het komende jaar en 's avonds blijft iedereen slapen. Voor de kapoenen (en nieuwe leden) is het blijven slapen zeker geen verplichting! Dat mag zelfs op de moment zelf bekeken worden omdat dit een te grote stap kan zijn. We blijven aan het scoutslokaal, en zullen daar ook slapen (matje en slaapzak dus zeker meenemen). Reservekledij meenemen is ook aangewezen. Hebt u hier nog vragen over, aarzel niet ons te contacteren.Verdere informatie kan u vinden op deze site. 
 
Op deze site kan u eveneens 'De Stafkaart' vinden. Dat is ons maandprogramma waar telkens in staat wat (en wanneer) we gaan spelen. Normale vergaderingen zijn altijd op zondag van 9u30 tot 12u00. Af en toe kan er eens afgeweken worden van deze moment, bijvoorbeeld tijdens de examenperiode van de leiding.Vanaf dit jaar is De stafkaart enkel (gratis en milieuvriendelijk!) op onze site te bekijken. 
 
Hebt u toch nog vragen, aarzel niet ons te contacteren!