U bent hierHoe herinschrijven huidige leden?

Hoe herinschrijven huidige leden?


 
1) Leden die het vorige scoutsjaar reeds aangesloten waren kunnen inschrijven door 45 euro (€35 lidgeld + €10 materiaalgeld) per lid te storten op het rekeningnummer: BE59 7350 4291 6626 voor 30/9/16. Vermeld zeker naam en tak van het lid. 
 
2) Vanaf dit jaar is 'De stafkaart' enkel (gratis en milieuvriendelijk!) op onze site te bekijken. Het is dus niet nodig om €15 te storten hiervoor. Indien u dit wel reeds heeft gedaan, zal u dit teruggestort krijgen. 
 
3) Bij iedereen moet de steekkaart (medische fiche) die vorig jaar is ingevuld opniew gehandtekend worden. Dit dien je online te doen via de groepsadministratie van Scouts en Gidsen Vlaanderen . 
 
4) Adreswijzigingen (ook e-mail!) worden best doorgegeven aan het begin van het scoutsjaar. De meeste communicatie gebeurt via mail!
 
 
Ook wij beseffen dat september een dure maand is. En omdat dit bedrag geen barrière mag zijn voor scouting, vragen we contact op te nemen met de groepsleiding als het niet gaat om (tijdig) te betalen. Zo kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Dat is geen enkel probleem.