U bent hierMateriaaldag 2.0

Materiaaldag 2.0


Door admin43 - Ingezonden op 13 maart 2017

zat, 18/03/2017 - 11:00 - 18:00
Beste ouders,
 
We doen speciaal een oproep voor jullie, want we hebben jullie nodig! 18/3 staat namelijk MATERIAALDAG 2.0 op het programma. En sinds dit jaar zijn dit niet zomaar materiaaldagen, maar super-productieve-creatieve-hardwerkende-gemotiveerde materiaaldagen!
 
Op 18/3 gaan we de opberging van onze tenten verfijnen, ons (kamp)materiaal reeds herstellen en andere hele nuttige zaken uitvoeren.
Materiaal dat voor deze dag handig kan zijn om mee te nemen: 2 helpende handen, werkhandschoenen, boormachine, vijsmachine, lange ladder, auto (+remork?), houte platen/paletten...
We zijn ook speciaal op zoek naar iemand die iets kent van (gas)verwarming, want we krijgen de verwarming van het kapoenenlokaal niet meer aan ...
 
Met een fijne sfeer, gemotiveerde ouders en enthousiaste (oud)leiding kan er heel wat gedaan worden. Hopelijk een even groot succes als vorige keer!!!
WELKOM Vanaf 11H tot … (+-18h).
 
Wij voorzien eten en drinken, dus laat even weten als je (al is het maar een uurtje) komt helpen. Dan hebben wij een idee hoeveel maagjes wij tevreden moeten houden ;-)
 
Groetjes en hopelijk tot dan!
 
Josse en Stien