U bent hierOvergangsweekend

Overgangsweekend

Door groepsleiding@s... - Ingezonden op 11 september 2017

Overgangsweekend

De scouts wil alle leden hartelijk verwelkomen op het overgangsweekend van zaterdag 23 tot zondag 24 september. We nodigen jullie zaterdag uit vanaf 10 u ’s ochtends voor de inschrijvingen en we beginnen met de activiteiten vanaf half 11. Zoals gewoonlijk vindt het weekend plaats op het veldje voor ons lokaal aan de Jakob Van Arteveldestraat in Mortsel. Zondag eindigt het weekend voor de jongste takken, kapoenen en welpen, om 12u en de voor jogi’s en givers om 13u (alle leden eten zondagmiddag thuis). Tijdens dit weekend zullen de oudste leden van elke tak overgaan naar de volgende en maken de nieuwe kapoenen kennis met de scouts. We leren het nieuwe jaarthema kennen net zoals de nieuwe takken en leiding.

De prijs voor het weekend bedraagt € 20 en we vragen om dat op voorhand te storten op het rekeningnummer BE25 7430 6579 2282.

Wat heb je nodig ?

• Scoutshemd en –das!

• Matje

• Ondergoed en sokken